Каприз укр

Каприз

Нахлинули спогади знов
Про першу забуту любов,
Про сміх у коханих очах,
Про шепіт палкий по ночах.

Згадалося все, що було –
Шістнадцяте літо цвіло...
Було то давно, наче сон
І раптом, нахлинуло знов.

Пісні, вірші, жарти і сміх.
І теплих днів швидкісний біг.
Зів’яло все, як не було.
Забулося, щезло, втекло...

Лишилися світло й тепло,
Змарніло все: горе і зло.
І змилося все, що від сліз –
Примхливої долі каприз.


Рецензии