Что не устраивает? укр

Що не влаштовує?

Змінилося багато що з тих пір,
Як я була маленькою і що ж?
Не стало іншим сяцво зір
І не змінився плин річок.

Та іскри сміху не танцюють вже в очах,
Розсипалася сльози на траву.
До серця мишкою прокралася печаль,
Та все ж як і раніше я живу.

Живу, бо смерті не судилося прийти.
Лечу, бо маю крила і повітря.
З землі мені кричать усі: «Впади!»
Та не підвладна я вже цьому світу.

Я стала іншою і все змінилось враз
І світ змінив навіки всю будову.
Здається зупинився навіть час,
Щоб я сповна змогла відчути всі ті муки.

Та що вже там, минулого не вернеш.
Не треба спогадів, надій і сподівань.
Із обраного шляху вже не звернеш
Чому ж здригається повітря від зітхань?..


Рецензии