укр
Не зупинити справу без початку.
І не впустити те, що не тримаєш.
При все лишаю тільки згадку.
Тебе не втратити мене ніколи,
Бо не знайду тебе в цьому житті.
Не заспівати пісню соло,
Бо тисячі в мені буттів.
Не намагаюсь зрозуміти,
Це справа марна і важка.
Та не для мене «просто жити»,
Бо не така я, не така...
І всі мені давно сказали:
«Ти не така як інші, зрозумій!»
Ви б з цим змиритися всі мали,
Чуму ж за спиною шепочуться: «Убий!»?
Свидетельство о публикации №108011502206