укр
Та що це значить?
Кричу й співаю
Жалю не маю.
Творю й руйную
Я не сумую.
Палаю й тану
На злість обману.
Корюсь і граю
Я не чекаю.
Даю й приймаю
Біди не знаю.
Мовчу й дивлюся
Не помилюся.
Краду й ховаю
Та не втікаю.
Іду й вертаю
Мене приймають.
Люблю і мрію
Так, як умію.
Свидетельство о публикации №108011502169