И снова весна укр
Заспівали пташечки,
Розпустилися квітки,
І струмочки задзвеніли,
Зорі з сонечком зраділи.
Травка й листя зеленіють,
І звірята всі радіють.
Все сміється і співає,
Ніжно сонце зігріває.
Зорі тихо розмовляють,
Солов’ї в гаю співають.
Гуси вранці миють ноги
У калюжках край дороги.
Всі радіють діточки
Вже з’явились й світлячки.
Вся природа розцвіла.
Знову в світ прийшла весна.
Свидетельство о публикации №108011502158