Для того укр

Для того...

Мої вірі для того,
Хто хоче в мрії жити.
Хто від життя такого
Вже хоче бути вбитим.

Моя душа для того,
Хто серцем відчуває.
Увесь цей бруд й розпусту
Карає й зневажає.

Моє життя для того,
Хто вірить в ідеали.
Для кого честь і гідність
В ціні іще не впали.

Мої думки для того,
Хто здатен зрозуміти.
Життя – прекрасна річ!
А отже, треба жити...


Рецензии