Радость укр

Радість

Сонце в серці засвітило
Гіркі сльози осушило
Мертву кригу розтопило
І навкруг все звеселило.

Зорі в небі засіяли
Звуки пісні залунали
Всі печалі відвернули
І негоди враз заснули.

Мрія стала знов живою
Птахом вирвалась на волю.
Сколихнуло світ весною.
Що ж це сталося зі мною?

Не сумую я й не плачу
Не кляну недобру вдачу
Я страждати вже не хочу
І не заздріть, бо наврочу!


Рецензии