Новорiчна

Написана к наступлению нового тысячелетия, исполняется до сих пор )



Чом пухнастий летить бiлий снiг, свiт чарiвний з собою приносить?
Чом виблискують зорi яснi і кришталики дзвiнкоголосі?
Чом у лісі в глибоких снігах розпускаються квіти казкові
І ліхтарики всюди горять – на галявинах і на осонні?

Пр.:
Тому що новий, новий, новий рік,
Тому що новий, новий, новий вік,
Тому що нові, нові почуття,
Нове тисячоліття і нове життя!

Чом дорослі, як діти малі, знову в казку повірити раді -
Забажали – і всі королі, і щасливі вони, і багаті.
Чому янгол спустився з небес, сіє срібло своє поміж нами
І чому так багато чудес, про які не розкажеш словами?

Пр.
Тому що новий, новий, новий рік,
Тому що новий, новий, новий вік,
Тому що нові, нові почуття,
Нове тисячоліття і нове життя!

Чом засяяло небо нічне золотистим легким павутинням?
Загадаю бажання своє – і здійсняться найкращії мрії.
І чому у далекі світи лине пісня, любов’ю зігріта?
Серце знає, що це назавжди – щастя й доля на многії літа!

Пр.:
Тому що новий, новий, новий рік,
Тому що новий, новий, новий вік,
Тому що нові, нові почуття,
Нове тисячоліття і нове життя!


Рецензии
Это просто супер-пупер! Особенно в виде песни!

(c:

Игорь Приклонский   18.01.2008 16:20     Заявить о нарушении
Спасибо большущее, это ж надо... сколько лет прошло, а песня осталась... Понимаешь, следующий миллениум будет не так скоро, и , потом, вот что значит - нормальная аранжировка!
)

Алиса Федорова   24.01.2008 11:04   Заявить о нарушении