Вопрос без ответа укр
«У чому сенс життя?»-
Багато хто питає.
І що таке буття?
І хто усе це знає?..
Я хочу відповісти,
Але не знаю нащо.
Коли сумління чисте,
Можливо, це на краще...
Я хочу все забути,
Не думати, не знати.
Та так не може бути,
Бо розум треба мати.
Бо все що в світі існує
Ніколи не відкрити.
Не розгадати душі
І Бога не сотворити
А відповіді всі ці,
Нікому й не потрібні.
Думки – це вільні птиці
І крила їхні дивні.
Свидетельство о публикации №108011403207