Единое целое укр

Єдине ціле

Сніжинкою маленькою розтанула моя душа
В ту мить коли зустрілася з твоею.
Розп’ята, змучена і зранена вона прокинулась
І стала сонцем над землею.

І посмішкою у очах заграла, розбурхала вогонь
Й кружляє у шаленому танку.
Всі перепони космосу у мить одну зламала.
Хіба ви бачили колись таку?

Розлилася теплом по світу у кожній іскорці живій,
Цілющою водою по землі.
І голосами всіх птахів для тебе пісню заспівала
Весною стала між зими.

Сплелися лозами тугими у просторі невидимім вони
Ті дві замучені і стомлені душі.
І їх уже ніщо не розєднає, бо навіть час бессилий тут
Вони єдиним цілим стали
       Любовю без розлук.....


Рецензии