Мечта укр

Мрія

Печаль на серце каменем лягла,
І я до сонця руки простягла.
Я мрію про далекий дивний світ,
Де не буває ані горя, ані бід.

Я мрію про нескошені поля,
Як під ногами чорная рілля.
І як струмок чистесінький тече,
І як яскраве сонечко пече.

Я мрію про чарівні квіти на лугу,
Про свіжий теплий вітер на бігу.
Про світлі зіроньки ясні
Я мрію у своєму сні.

Я знаю, що цей дивовижний край,
Неначе справжній Божий рай.
На Україні, вдалені,
Де завжди хороше мені!


Рецензии