Зима укр

Зима

Сніг іде,
Усе навколо ковдрою вкрива.
Сніг іде,
І все навкруг змінює зима.
Все блищить,
І все вкриває біла мережа.
Все блищить,
Ненача з криги скована душа.
Все мочить,
І ані звуку не почуєш ти.
Все мовчить,
І лише сніг може тут іти.
Йде зима,
І все навкруг холод обійма.
Йде зима,
І вся природа ніжно засина.
Все заснуло,
Й гомін літній нйби затиха.
Все заснуло,
Лише вітер ніжно подиха.ю
Все забуто,
І весна, й літо, і печаль.
Все забуто,
І минулого вже мені не жаль.
Знаю я,
Що буде знову радість і весна.
Знаю я,
Що на устах засяє усмішка ясна.


Рецензии