Живая укр

Жива

Я та, хто є,
І все моє.
Так, я така:
Доросла і слабка.

Я маю душу,
І жити мушу!
Жахливий світ.
І я, як лід.

Руйную все довкола
І створюю наново,
Як замикаю коло...

Постійна і мінлива
Я вірна та зрадлива
Я мертва і жива...


Рецензии