укр

Абстракція або Незрозумілий

Мивчу
Ти дивишся на мене,
Мовчу
Цілуєш мої руки і вуста.
Кричу
Ідеш не озирнувшись,
Кричу
Боїшся очі підвести.
Сміюсь
Хвилюєшся й ніяковієш,
Сміюсь
Коли ти сердишся-ти гарний.
Живу
Бо народила мати,
Живу
Бо маю життя дати.
Творю
Бо маю, що сказати,
Творю
Щоб марно не зів'яит.
Пишу
Щоб пам'яттю чиєюсь стати,
Пишу
Щоб марно не казати.
Співаю
Бо люблю співати,
Співаю
Бо душу можу виливати.
Журусь
Бо стільки горя не Землі,
Журусь
Бо серце бьється у мені.
Радію
Бо життя прекрасне і чудне,
Радію
Бо воно лише одне.
Плачу
Як не можу стримать болю,
Плачу
Бо змінить не можу долю.
Йду
Бо маю я мету і шлях,
Йду
Лишитися не можу у віках.
Жду
В чеканні цім минаютьроки,
Жду
А вдалині вже чути кроки.
Сплю
І в снах цих лину у світи далекі,
Сплю
І в сни мої проникнути не легко.
Мрію
Бо дива на світі є,
Мрію
Бо є в світі щось моє.
Сподіваюсь
Що знайду себе,
Сподіваюсь
Мене щастя все ж знайде.
Люблю
Бо так має бути,
Люблю
Неможливо забути...


Рецензии