Не так укр
Знов зустріч випадкова
І поцілунку смак...
Та знов печаль раптова,
Та знов усе не так.
Обійми й поцілунки,
Та холод у очах.
І долі подарунки
Вже викликають страх.
І усмішка, і ніжність,
І знов рука в руці...
І знову невідомість,
Три крапки у кінці.
Вже пам'ять не тримає
Імен, облич і слів.
Але життя минає,
Без зміни почуттів...
Свидетельство о публикации №108011403075