Безкрылая птица укр

Безкрила птаха

Я ніколи у тебе порад не питала,
Я жила, як могла і у хмарах літала...
Та на землю спустилася враз.

Я у мріях жила, у думках я зростала,
Та крилата пташина із неба упала.
І поламані крила болять!..

І не склеїться знову розбитая доля,
Для безкрилої птахи - загублена воля!


Рецензии