Где ты? укр

Де ти?

Знову серце моє ниє,
Сльози котяться з очей.
Де ти, де ти моя мріє,
Скільки буде ще ночей?

Знову, знову я сумую,
Знову серце розрива.
У вісні я голос чую,
З тіла душу він вийма.

Біль цей тіло все проймає,
Мені горя завдає.
В серце голки заганяє,
Думки на частини рве.

Мучусь я щодень, щоночі,
І не їм я, ї не сплю.
Сірими вже стали очі,
Та не меншає жалю.

Де ти, де ти я питаю?
Зву тебе я повсякчас.
Всюди я тебе шукаю,
Не знаходжу, плине час.

Серденько моє, з'явися!
Все, що хочеш я зроблю.
Хоч на хвильку покажися,
Бо тебе я так люблю...

Жить без тебе я не зможу,
Не знесу я тяжких мук.
І не що не допоможе
Зупинити серця стук.

Тож з'явися, я благаю,
Все з тобою я стерплю.
Все з тобою я здолаю,
Бо тебе я так люблю.


Рецензии