Як пристрасно палко вм ш ти кохати...
у лагідних руках твоєю хочу стати…
Немов той Фенікс-птах, у полум’ї згораю
Я почуттів своїх Кордон перетинаю…
Вогонь твоїх цілунків горить в моїх вустах,
Коханий, бачу ніжність і відданість в очах…
Слова тут зайві любий, Я серцем відчуваю -
всі почуття твої… Я теж Тебе кохаю!
Свидетельство о публикации №108011401677