Ус сво гр хи я пам ятаю...
І не шукаю винних, їх нема!
Помилки, ті що можу, виправляю…
Я просто, хочу жити недарма.
Я хочу, щоб сказали і про мене:
«Чекайте люди! А Вона ж була!»
Щоб дітям, я, своїм могла сказати:
«Кохайте! І живіть – як я жила!»
Свидетельство о публикации №108011401675
Галина Бабкова 04.03.2008 16:33 Заявить о нарушении