кожному з вас

Будь веселим, завжди щасливим!
Блиск очей твій-то місячне срібло,
Несправжня усмішка теж трохи щира
Та скажи, кому усе це потрібно?

Загуби себе назавжди!
Стань частиною механізму!
Плюнуть в душу-просто піди,
Так, це смерть твого оптимізму...

Потрібно? Кому?...Невідомо...
Тебе зіпсували фальшиві канони
Прикинься, що тобі це не знайомо,
Бо все життя твоє-закони!
 
Прикинься, бо так тебе вчили,
Але ганьба такому актору,
Тобі тавро на серці пропалили,
А ти,жалюгіднй,зіграв покору...


Рецензии