Осiнь

Осінь. Тиша. Ти озвись мовчанням,
Подаруй очей своїх блакить.
Я тебе душею зустрічаю.
Серця ж не відчуєш – воно спить.

Осінь. Темно. Свище лютий вітер.
Де шукати те, чим я була?..
Ні, не можу я цього стерпіти,
Та і ти, ймовірно б, не змогла.

Осінь... Відповіддю дощ спадає...
Я не тут, не там і вже –ніде.
Скільки років, скільки днів – не знаю –
До мого повернення пройде.


Рецензии
Очень красиво, Ксения. Спасибо.
С теплом,

Ирина Краснящих   12.01.2008 11:14     Заявить о нарушении
Спасибо! Всегда рада. К.

Ксения Никольская   12.01.2008 17:41   Заявить о нарушении