Прощавай

* * *
Прощавай. Ми ніколи не будемо поряд;
Ніч проходить і тисяча стомлених літ.
Але тижні і дні мого болю не скорять
І вітри не розвіють любов по землі.
Чи зустрінемось знову, порушивши слово,
Чи тепер без кохання свого зажиєм?
Не чекаю тебе і не ставлю умови.
Та на па’мять залиш хоч обличчя своє.


Рецензии