Холоне день...

* * *
Холоне день. Не дихається снігом.
Не спиться не живеться. Наче в сні,
Мовь крізь вікно телеекранна крига
Дарує твою посмішку мені.
Чи був то сон, або якась примара?
Прийшла в мою кімнату, наче тінь,
Розтанула, розвіялася хмарой,
Лишивши свої очі золоті.
І січень – близько. Спалахнули ночі,
Гриміли сни, годинник міряв час,
А я дивилась в ті казкові очі,
Аж поки рік як промінь не загас.


Рецензии
Цiкаво та чудово!
З святом!

Влад Дуплетов   12.01.2008 22:07     Заявить о нарушении
Взаємно!

Влад Богаев   12.01.2008 22:58   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.