Люблю тебе я, Укра но!

Люблю тебе, мій рідний край,
Твою красу, твою природу,
Твої ліси, твій темний гай,
Твою живильну чисту воду.

Люблю тебе, люблю завжди,
Й коли я чую шум прибою,
Й тоді, (сумую я всі дні)
Коли нема мене з тобою.

Люблю тебе, коли морози,
Коли біліє вся земля.
Люблю твої весняні грози
Й коли цвітуть усі поля.

Люблю твої яскраві барви
І соловейка, що співа.
Люблю тебе я, Україно,
Люблю, бо ти моя земля!

2000 р.


Рецензии