Життя

Час іде, життя минає нас.
Ми довго були разом,
І зрозумів я,
Не можна все життя,
Жити та кохати.
Того хто не кохає тебе.
Я пішов.
Пішов не обертаючись.
Одного разу, обернувся вже.
Лиш біль зробив мій погляд.
Погляд в старе життя.
В життя яке не повернеш.

11.01.2008


Рецензии
Замечательный стих...)))
Удачи!

Ковалёв Александр Павлович   12.12.2009 15:27     Заявить о нарушении