За 1 год до ор
“А може ви моголи?”
І відповідь дійшла до нас
“моголи ми моголи...”
Зараз уже питати годі,
Грузинам це набридло
Грузини ж люди смілі, горді,
А ви хохли і бидло.
Приблизно так нам і сказав,
З манкуртовським акцентом,
Той кого вчора ти обрав
В країні президентом.
То може був останній раз
Бо є така реформа
Де всякий президент –маразм
І тільки Кучма-норма.
А хто без нього дасть братам
Дарма кататись морем,
При цьому показавши нам
Успіх переговорів?
А газопровід хто віддасть,
В користування спільне,
І дорогого хліба дасть,
І від зарплати звільнить?
Хто красти буде і у сні,
Коли ще спить і голий?
Здається іноді мені
Краще були б моголи...
Свидетельство о публикации №108011101860