Накануне ор

Прийди і вибери майбутнє,
Убий дракона у собі.
Ми вже перемогли по суті
Із покидьками в боротьбі.
Як “розродились” хабарами
Зарплати, пенсії, авто,
Дарма, що вже бюджет дірявий
І м”ясо завтра буде сто.
Я уявляю степінь люті,
Це ж треба віддавать “козлам”,
Нехай забере краще Путін,
Може хоч кістку кине нам.
Так кого ж хлопці обирати?
Пахан в Москві, “шестірки” тут,
Давайте ж всі голосувати
За паляницю, не за кнут.
А то прийде вже завтра “бацька”,
Неначе гість до земляка,
І затанцюємо зненацька
Калінку замість гопака.
Ну ми нехай, ми з комсомолу.
А діти? В чому їх вина?
Чому сідаючи до столу
Їх буде вчити сатана?
Тому як треба поклонятись
Цьому убожеству Кучмі?
А чи як голову покласти
За нафту чиюсь у Чечні?
На жаль природа не багата
І Ющенка у нас не два.
Тож хлопці молоді, солдати,
Уважно слухайте слова,
В них вільна пісня солов”їна
Над Україною лети,
Бо ще не вмерла Україна,
Не дай же вмерти їй і ти.


Рецензии