За 1. 5 года до ор

Я не хочу дивитись новини,
ні на жоднім з каналів УТ,
мерехтять там лиш штучні чуприни,
та реклам розмаїття пусте.
В них цькують все нормальне і чесне,
в них паплюжать нормальних людей,
і зомбують нас з вами навмисне
як на цвинтарі добрих ідей.
Віддають в них борги по зарплаті,
і підвищують рівень життя,
та все рідші з роками Карпати,
і все більше у місті сміття.
Ще пальба на околицях міста
і багато скривавлених тіл,
от і вже голова журналіста
 доставляється прямо на стіл.
Судять тих, хто не платить податки,
заховавши сто гривень “в тіні”.
Судять ті, чиї скромні видатки –
рівні довгій китайській стіні.
І щоб ми залишались в “болоті”,
Славнозвісні довічні “совки”,
 нам розказують плани сволоти
на найближчі майбутні роки.


Рецензии