За 2 года до ор

Понимаю что стихи о политических событиях спорное явление и возможно не могут быть, как кому то покажется, объективными, но они были...
Давно так соромно не було
Мені за нас , за вибір тих
У кого є проблеми з стулом
Від гемороїв вже старих.
Вони назвуть його “месія”,
Вони сміються : не боєць ,
Пищать “поможет нам Россия” ,
З своїх кастрованих яєць.
А ще обрізані євреї ,
Забули певно гайдамак
І не указка ні ПАРЕ їм ,
А ні Шевченка віщий знак.
А що ж свої ? Від’ївши пики ,
Крадуть і гноблять свій народ ,
Що з комуністами “навеки” ?
Вони ж заб’ють вам сріблом рот.
Хіба Іуда добрий приклад?
Хіба немає козаків?
Невже ми завжди будем бидлом
З менталітетом кріпаків?


Рецензии