Хвилина десять
Дивні відчуття.
Заздалегідь собі запланувала,
Та озираюсь в пошуках життя,
Що десь пройшло, а я чомусь відстала.
Стою, тремчу.
Волію провалитись.
Тікати нікуди, ховатись теж.
Годинник міг би раптом зупинитись,
Але іде. Думки мої веде.
Хвилина десять.
Погляди зустрілись.
Згоріла вщент добірка гарних слів.
Скажене серце мовби розгубилось,
Злякавшись знову щирих почуттів.
Твої обійми.
Жадібна підозра.
Долоні теплі, як німі вуста.
Я знову поруч, наче стільки років,
Далеко так від тебе не була.
Свидетельство о публикации №108011003010
Владимир Назарук 10.01.2008 21:29 Заявить о нарушении
Заходьте ще, маю надію, що порадую кращими творами :)
З повагою, Катаріос
Катариос Килиомас 11.01.2008 10:49 Заявить о нарушении