Прости меня за всё - малыш

Прости меня за все, малыш,
За эти капли с черных крыш,
За ту красивую мечту –
Что рассказал тебе в бреду;
За те подарки что дарил,
За то, что я тебя любил – прости;
Сумей меня простить
За те стихи что подарить хочу тебе, как и всегда
Моя счастливая звезда.

Прости за мысли о тебе –
И за мечты с тобою быть,
Прости за то, что не смогу
Тебя я никогда забыть.
За слезы на глазах твоих –
Прости. Я очень виноват;
Они родили чудный стих –
И с ним меня отправят в ад.
-----------------------------

Forgive me for all, kid,
For these drops from black roofs,
For that beautiful dream -
That has told to you in delirium;
For those gifts that gave,
For that I loved you - forgive;
Manage me to forgive
For those verses what to present I want to you, as well as always
My happy star.

Forgive for ideas on you -
And for dreams with you to be,
Forgive for that I can not
You I never to overlook(forget).
For tears on eyes yours -
Forgive. I am very guilty;
They have given rise a wonderful verse -
And with it(him) me will send in a hell.


Рецензии