Небо
Яскравий малюнок на синьому тлі…
Я хочу полинути в його море,
В безодні величину,
В безмежні світи;
Тіло твоє обливати гарячою,
Ніжною сумішшю поцілунків і снів,
В тебе проникнути,
І розчинитися,
Вдягнути сорочку твою,
І відчути тебе на собі.
Вітер розкриє твої почуття,
Не сполохне й не охолодить,
Серце б’ється ,
Мотив дивний виграє,
Як і моя небезпечна свобода.
Бо вона це небо,
Небо, в сорочці,
Під сорочкою ж гола й беззахисна - жах,
Вірна дружина,
Істина дійсності,
Мовчазна і невгомонна служниця,
Володарка світу,
Цілуючи руки твої, кличе в пекло,
Даруючи рай.
Свидетельство о публикации №108010900199