***

Ня ведаю, што са мною,
Зжымае нешта ў грудзях,
Калі ўспамінаю парою
Аб восеньскіх нашых начах,

Як танчылі мы з табою,
Хадзілі разам ў кіно,
Ня думалі пра былое
І белае пілі віно...

А ці было тут каханне,
Ня ведаю як разабраць,
Я не пачула прызнанне,
Можа, ня здолеў сказаць...


Рецензии