Bunt

Vot vskriti veni
Ljetsa krovj
Ja zabivaju pro ljubovj
Bienjem serdca
Rvetsa krik
On razbivaet sten granit
I netu boli
Gasnet svet
Rozdaetsa
Iz breda bred
Gnev ljet naruzu
Chtoz poka
Nashli vi vse-ze
Duraka
No nepodvlasten
Luchshe smertj
Brosaju telo
Vsem poka!
Dusha bessmertna
Ja-Dusha


Рецензии