Pered boem
Vipju do dna
Segodnja sudjba moja
Predreshena
Mislju bez vremeni
Rasplati cena
Budet zaplachena
Utrom spolna
Bolju izbitimi
Krovju polna
Chashej Graalja
Budet vojna
Groznimi Ritmami
Serdce napolnit
Zguchee solnce
Nashix pobed
Mi budem zitj
Mi budem pomnitj
A na rassvete
Ogonj dogorit
Свидетельство о публикации №108010700926