Горобчик
Пташка щебече велика й мала,
В просі купався горобчик малий,
Пузо наїв,а злетіть незумів.
Я його ніжно рукою візьму,
З долі своєї сльозу обітру,
І відпущу його в поле чи в гай,
Ну ж бо,маленький,у небо злітай!!!
Свидетельство о публикации №108010602234