Дивний аромат

Твої руки пахнуть солодом
Опівнічного бажання,
Твої руки пахнуть мороком
Позабутого кохання.
Твої руки пахнуть зеленню,
Росянистою весною.
І хмільним туманом осені,
І дощами… І тобою.
_________________
Я візьму твої долоні,
В своє серце покладу.
І нікому не зізнаюсь
Кого зараз я люблю.
01.01.2008, 05:30


Рецензии