Що вс ми шука мо, люди?

Що всі ми шукаємо, люди?

Що всі ми шукаємо, люди?
Чого всі прагнем в житті?
Хіба не трохи свободи?
Бо всі ми в цім світі раби!

Раби, хто влади, хто грошей,
А хто і по справжньому раб,
Та радіє однаково досі
Удачі багатий й жебрак.

І щастя однакове в світі,
Й любов єдина, одна,
Та не всі розуміємо тільки,
Як до нас вона вже прийшла…


Рецензии