Мова

О рідне слово!Наша мово!
Те незбагненнеє слівце,
Єдина доля-доля слова,
Це-споконвічча золоте!

Богатство рідного народу,
Його намисто,його суть,
Все те,що змінює погоду,
Коли-небудь і де-небудь.

Надії,віра,сподівання,
Кохання,щирая любов...
У мові вилилось пізнання,
Те,що вражає знов і знов.

Ті віти рідної калини,
Ті ніжні матері пісні,
Відкрила вам душа дитини,
Багатство мови золоті.


Рецензии