Сльози
Чому на серці жаль?
Не відлітають грози,
Залишилась печаль...
Ми разом не зустрілись,
Ми разом у пітьмі,
І за життя ми бились,
Але програли ми...
Чому на серці гірко так,
Чому прийшла печаль?
І зірка в небі...Зірка знак!
Що знак?...Лишає жаль...
Свидетельство о публикации №108010601655