Падати легко, впасти боляче

Падати легко, впасти—боляче
Людина на дні прірви
Вірить лише стінам
Під ногами гостре холодне каміння
А десь високо синє
Вабить надією
Але туди не дістатись
Без крил не літати
Плаче людина
Втираючи сльози крилами
Сіре каміння рани притягує
Страшно
І тепер все так важко
Лишається останній раз впасти
Уві сні так легко літати
Людини більше немає
Наче й не було
Різно-червоне сяйво! Звідки?
Все вище здіймається любов
Людина не знала


       04.01.08.


Рецензии