Сон

Наснилось небо,
Чари Чарівнії,
Наснилося мені сяяння зір.
Наснився й вирій...
Журавлі летіли,
У край мій милий,
В Чарівний мій світ.

Та не довго сон цей снився,
Не довго дивилась,
Почорніло небо синє,
І рай запалився...
Небо синє - це не море,
Ним вогонь не згасить,
Небо синє у неволі,
Згодом все ж таки згорить....


Рецензии