***
І Україна любить сина
Та в нього батько є один...
Був би вже краще сиротина.
Саша, Сашенька, Сан Санич,
Не було б тобі ціни,
Знову тільки третім станеш,
Бо вже є два пацани.
Тебе б обрала б Гульчитай,
Коли вже їй відмовив Сухов,
Та скільки Маркса не читай-
Твої часи пройшли Петруха.
Як Жана Дарк я вам несу
Свободу, правду і повагу,
Ну вкрала трохи з ЄЕСУ
Так віддаю ж тепер “во благо”.
Не важно то что ты сидел,
За это можем мы уважить,
А важно то что твой удел-
Разбои, грабежи и кражи.
Уже і рейтинги і шкіра
Просять натяжки і підтяжки
Чомусь поменшало довіри
До “прогресивної” Наташки.
Свидетельство о публикации №108010401231