***

Немає в гімні слова сало
Не знаємо куди йдемо
За то там сказано немало
Как разрешится всё само.

Майдан, свобода, а на ньому
Всі в “помаранчі” ми,
Но не выходит кто то с дома,
Боясь «оранжевой чумы».


Рецензии