Грошей вс х не перераху ш...

Чому так багато насильства у світі, що навіть багаті та дужі,
не можуть від зла захистити дітей й людей, до яких не байдужі...
Ніхто не захоче у темну пору іти у далекий провулок,
та дехто всеж ходить, бо знає, що там здобуде зловісних пігулок.

Багато грошей і багато людей, яким отих грошей бракує,
ти навіть в відпустку не можеш пійти, бо хтось її тобі зіпсує..
Чи може дітей розведуть шахраї, чо може крупёє твого друга..
багато нещасть можуть тебе спідкать, коли в твоїм серці розруха...

Або через гроші, або через щастя, якого в житті так бракує,
тобі не зарадить відпустка на морі...ніхто в тобі правди не чує.
Ти можеш не чути, коли хтось у тебе так просить про допомогу...
Та ти не зважаєш, бо бідна людина для тебе не більш ніж підлога...



грошей всіх не перерахуєш...та ти всеж не віриш мені...
подяки ти вже не почуєш...спідкають тебе ще злидні...
грошей всіх не перерахуєш...можливо не ясно тобі...
проте ти колись зрозумієш...хто дійсно є пешка в цій грі.



Вважаєш завжди в тебе будуть ці друзі, які зараз в тебе найкращі...
колись ти узнаєш,як вони зрадіють, коли ти опинишся в пащі...
проте ще не пізно змінити життя, не дати собе надурити,...
але ти не знаєш, з чого починати і що тобі треба робити...

Ти маєш збагнути, що справжнім є щастя, з яким не пов*язані кошти...
кохати дружину, кохати дитину...не тільки листом через пошту...
Дружити з людьми, що не мають грошей, вони не тебе точно не зрадять,
найкращими будуть ці друзі тобі, бо їм тебе не зіпсувати...

Зрадіюту візиту твоєму до них, завжди нагодують и помиють...
коли ти прийдеш босий, мокрий й голодний - вони тебе в біді врятують.
І зможеш покластись на них ти у всьому, у лиху и радощах світу...
Но маєш ти тільки одне зрозуміти: щоб всі злидні стали як втіха...



грошей всіх не перерахуєш...та ти всеж не віриш мені...
подяки ти вже не почуєш...спідкають тебе ще злидні...
грошей всіх не перерахуєш...можливо не ясно тобі...
проте ти колись зрозумієш...хто дійсно є пешка в цій грі.

Може ти все зрозумiеш, коли ти залишишся сам,
коли в тебе грошей на буде, й душа не пiднIмиться в храм.

Но все це ще можна змiнити, не дати йiм перемогти...
За грати йiх всiх посадити эдиний, хто може - це ти!

грошей всіх не перерахуєш...та ти всеж не віриш мені...
подяки ти вже не почуєш...спідкають тебе ще злидні...
грошей всіх не перерахуєш...можливо не ясно тобі...
проте ти колись зрозумієш...хто дійсно є пешка в цій грі.


Рецензии