Не знаю я...

Куди ідуть всі наші світлі мрії,
Коли на самоті нас залишають?
Куди летить сльоза, зірвавшись з вії?
Не знаєш ти... Та й я, пробач, не знаю...

Куди несе осіннім жовтим листям
Щасливі дні нестримна течія,
Лишивши тільки спогадів намисто?
Не знаєш ти... Пробач, не знаю й я...

І де шукати втрачене кохання,
Що іншого в обіймах зігріває?
Де взяти сил і де знайти бажання?
Не хочеш ти... І, вибач, я не знаю...
28.12.2007


Рецензии