Ось ти тут...

Ось ти і тут
Перед тобою білі стіни
Лікарів дурних кабіни
Все, чого ти так боявся
З тобою, як ти б не старався.
Тепер ти тут
Один, самотній,
Неначе дід старий, столітній,
Неначе ти один лишився –
Це ніби сон страшний наснився.
Та це не так, ти справді тут
В твоїй душі лежить болмут.
Якийсь тягар, це ніби в тебе,
Ось тут надійся сам на себе.
Зоставили тебе на їх опіку
Там ти їм треба більше віку.
Ніхто з-за тебе ніч не спав.
Прокинувся, нормально встав.
Ось так залишили тебе,
Хай тут життя твоє тече,
Хай плачуть ті, хто тут з тобою
Хай всі живуть в душі з журбою.
Ти помирай вже, славний друже,
Бо всім, хто тут з тобою туже…


Рецензии