Я люблю красу природи
Її гарну, ніжну вроду.
Я люблю красу країни,
Що її звуть всі Україна.
Адже тут чарівні ниви,
Гарні квіти, всі вродливі.
Притягають тут поля,
І пахуча ця земля,
Ці ставки і ці долини,
І пісні ці солов’їні.
Все, що є ось тут довкола,
Все любити вчила школа!
Все життя, що буду жити
Цю красу буду любити!
Свидетельство о публикации №107122702580