День Святого Валентина

Сьогодні все лиш про кохання,
Сьогодні збуваються усі таємні сподівання,
Сьогодні навіть пташка заспіває
Адже можливо теж вона кохає!
Сьогодні теж я сумувать не буду,
Адже я поруч із тобою буду.
Сьогодні усміхається країна,
Бо всі святкують День Святого Валентина!


Рецензии