Тебе кохала...
І у твоїм коханні гадала, що згорю.
Ти дуже довго мною милувався,
За все життя ніколи не знущався.
Тобі я вдячна за красу, за пізній час,
Але на жаль доля не лишила
Крихти щастя і для нас,
Тому розбіглися з тобою,
Неначе дві тополі,
Котрі блукають на самотнім полі.
За все тобі я вдячна!
А тепер прощай,
Одне тебе прошу –
Мене не забувай!
Свидетельство о публикации №107122702486